Освіти в Китаї для Українців

Содержание:

Вступ

Отримання освіти в Китаї сьогодні є важливою подією як для українців, так і для студентів з інших провідних країн. Більшість студентів саме приїжджі. Привілеєм даної країни є те, що навчання в Китаї для українців, є доступним і ми можемо зарахувати вас на грантові місця.

 Освіти в Китаї для Українців

У Китаї близько 3000 українців навчаються в містах Пекін, Ханчжоу, Шанхай, Нанкін. Щорічно виїжджають за кордон близько 900 студентів з України. 28% студентів навчаються за грантом. Компанія відправляє близько 30-ти українських студентів, більшість з них вступають на мовні курси. Вимогами до отримання гранту є: здоров’я, хороший атестат і подача документів у визначені терміни. Компанія бере за свої послуги мінімальну вартість, тому українцям подобається така співпраця. Вперше зі студентами з України почали працювати ще з 2016 року.

Відгук студентки з Харкова про навчання в Китаї

Консультации по обучению в Китае!

Мы помогаем студентам поступить в вузы Китая.

Заполните форму, чтобы мы смогли ответить на ваши вопросы 🙂

менеджер-4 (1)

Чим так приваблива китайська освіта

Існує ряд привілеїв навчання в Китаї для українців:

  • висока якість китайськї освіти, відповідної міжнародному зразку;
  • прийнятна плата за оренду житла. У порівнянні з іншими країнами, в Китаї проживання + харчування + особисті витрати становитиме близько 300 доларів на місяць;
  • видача держ-стипендії для залучення іноземних студентів;
  • вивчення китайської і англійської мови під час навчального процесу;
  • отримання візи для українців відбувається легко і швидко;
  • при отриманні знань в КНР для українців, у вузах здійснюється практика, для проходження якої слухачів направляють в такі відомі компанії, як Honda, Philips, Sony, Samsung, General Electric; набуття знань впроваджують за допомогою новітнього обладнання на сучасній платформі.

 Освіти в Китаї для Українців

Вартість навчання та проживання в Китаї

У Китаї, в порівнянні з іншими країнами — Англією, США, вартість навчання для іноземців значно нижче. Але це не говорить про те, що освіта гірше. Навпаки, диплом, отриманий в КНР зараз користується великою популярністю, і відкриває перед студентами двері в світле майбутнє. Для українців один рік навчання і проживання обійдеться від 5-10 тисяч доларів. Це якщо ви вчитеся на платному. Ціни можуть змінюватися в залежності від міста, в якому навчається студент. Детальніше про вартість навчання в Китаї тут.

У Пекіні або Шанхаї знімання квартири, харчування і особисті витрати обійдуться приблизно в 1500 доларів щомісяця. Вартість буде набагато нижче в маленьких містах. Якщо ж навчальний заклад дає місце в гуртожитку, то витрати будуть найменшими. Кращі студенти мають можливість отримати грант на навчання або оформити стипендію від уряду, тоді всі витрати покриються.

Поради від українських студентів в Китаї — відео

 

Безкоштовне навчання в Китаї для українців

Освіта в Китаї в основному платна. Щоб більше іноземних студентів приїжджало вчитися в Піднебесну, керівництво країни дає можливість отримати такі заохочення:

  • Стипендія уряду КНР (беруть участь тільки уповноважені вузи).
  • Оплата університету (створюється з фонду навчального закладу).
  • Інститут Конфуція (компетентність китайської мови + культури).
  • Виплата міської ради (відраховують з міського бюджету).

Для зарахування на стипендіальну програму вам необхідно буде звернутися до наших консультантів.

Детальніше про гранти на навчання в Китай в даній статті.

Подписаться
Уведомить о
guest
0 Комментарии
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии

Оставьте заявку

Мы свяжемся с вами в течение 24 часов

Или свяжитесь  с нами самостоятельно: